Håll honom hårt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2022-06-17
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189269897
Håll honom hårt (häftad)

Håll honom hårt

(6 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2022-06-17
229
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Freja drömde inte om att bli änka vid trettioett. Speciellt inte en som hasar omkring i hängselbyxor och vars sociala liv är reducerat till att tvinga i sig oätlig sockerkaka när hon fikar med det trevliga äldre grannparet. Men, om man ska tänka positivt så är fördelen med tillvaron att ingen kan såra henne när hon knappt går utanför tomten.

Filip har nästan allt han önskat sig som barn: ett bra jobb, pengar och ett hem som bara är hans. Det enda som saknas är någon som älskar honom. Tyvärr fungerar inte hans försök till relationer då han konstant gömmer sig bakom den han låtsas vara.

Filip och Freja möts i hennes grannes berså, och attraktionen är omedelbar. De har en sommarflört med en enda regel - att när Filip åker hem är det över. Men, något är annorlunda efter sommaren. Freja vill inte isolera sig längre och Filip är redo att sluta gömma sig. Ödet, eller extrem otur om man frågar Freja, för dem samman. Frågan är om det räcker med attraktion och starka känslor för att Freja ska våga lita på en man igen?

HÅLL HONOM HÅRT är en het romance om att visa tillit efter svek. Den erbjuder starka kvinnliga karaktärer, humor och skamlöst sex.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Håll honom hårt
 2. +
 3. Straff

De som köpt den här boken har ofta också köpt Straff av Ann-Helén Laestadius (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Håll honom hårt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Underhållande med en härlig humor!
  Jenny , 6 oktober 2022

  Håll honom hårt är en härlig, humoristisk bladvändare som man blir glad av. Karaktärer och känslor som känns äkta och som man kan relatera till, en spännande intrig och massa sex som inte blir cheezy och känns så trovärdigt att man ibland rodnar. Tack för en kvinnlig supercool huvudkaraktär som får vara både stark och attraktiv och tjock. Upplyftande! Perfekt höstmys, glöm bort omvärlden och kryp ned i soffan med Freja och Filip.

 2. Härlig bok!
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 25 september 2022

  Ylva-Li Lindh tycker jag fångar hur svårt livet kan vara på ett bra och trovärdigt sätt. Jag kan själv till viss del känna igen mig i både Freja och Filip. Det här med tillit är svårt - att våga lita på någon och att välkomna någon innanför ens murar. Jag har ännu inte lyckats, men kanske kan jag inspireras av Freja och Filip. I boken blandas massor av hett och skamlöst sex med osäkerhet och problem. Både Freja och Filip dras fram och tillbaka mellan motstridiga känslor och tankar. Språket är... Läs hela recensionen

 3. Sommarens bästa läsning!
  Pauline , 23 juli 2022

  Boken fångar mig direkt och jag har svårt att sluta läsa, Freja sätter ord på många saker en själv känner och jag imponeras av hennes självsäkerhet. Håll honom hårt innehåller allt en sträckläsning behöver, känslor, sex, ilska, sorg, humor!

 4. Underhållande läsning
  Åsa Nordgren, 21 juli 2022

  Härlig lättläst bok om starka Freja och ordningsamma Filip. Deras öden sammanflätades på det mest underliga vis och och deras liv var nog inte alltid så att det passade perfekt. Spännande läsning, på mer än ett sätt och lite fniss i vardagen. Väl värd att läsa så vänta inte längre på att få tag på en kopia av Håll honom hårt!

 5. Den perfekta boken för egentid i badkaret
  Therese, 19 juli 2022

  "Håll honom hårt" är en bok som har rum för alla känslor och som vägrar låta sig gömmas bakom förskönande beskrivelser. Samtidigt som den är fylld med allt från humor, sorg och sex - är den lättläst och perfekt att luta sig mot på kvällen när man behöver få njut-läsa. Stort plus för representationen av icke-normativa karaktärer och händelser! Rekommenderas varmt.

Visa alla 5 recensioner