För evigt Josefin (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2022-06-07
Förlag
Lava Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789189269958

För evigt Josefin

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-06-07
259
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När den snart 19-årige John träffar sitt livs kärlek, Josefin, blir han som besatt. Hon är något alldeles extra. Sagolikt vacker, intelligent, mystisk och beläst. John, som redan har en flickvän, dras längre och längre in i hennes nät. I det gåtfulla och läskiga spel som uppstår mellan John och Josefin, slits han mellan känslorna och blir nästan galen av ovissheten. Är hon hans jordiska ängel eller djävul?

Ju längre tiden går, desto fler frågor hopar sig hos John. Vem är det som ser ut som en häxa och bor i Josefins hus? Varför vill Josefin veta detaljerna kring det fruktansvärda som hände på Johns trettonårsdag? Och hur hör deras osannolika öden egentligen ihop?

Passion, hemligheter, studentglamour, erotik, krypande skräck, lycksalig romans och bottenlös sorg. För evigt Josefin är ett gripande drama, som med mängder av ledtrådar likt en kriminalroman för läsaren mot den omvälvande upplösningen. Boken är en emotionell berg-och-dalbana för alla som älskar otroliga kärlekar och berättelser. Den är till de som vet att sanningen ibland kan vara galnare och mer fantastisk än vad någon kan föreställa sig.

Johannes Vivers (född 1976) jobbar som lärare i svenska som främmande språk, och har en bakgrund som översättare av nyheter, filmer och teveprogram. Han samdriver podcasten Skrivdrömmar, som är omnämnd som en av Sveriges bästa skrivarpoddar. Tidigare har han gett ut den mörka komedin Dagen F och läromedlet Partikelverbens värld. Kärleksthrillern För evigt Josefin är hans andra roman.

"Det enda jag kan säga är ... WOW. För evigt Josefin är en fantastisk blandning mellan kärleksroman och thriller, som läsaren absolut inte kan lägga ifrån sig. Det är en djup resa in i kärlekens ljus och mörker, med karaktärer som man bär med sig under lång tid efteråt."
(Florence Wetzel, författare till The Woman Who Went Overboard)

"Den är fängslande, gripande, berörande, omtumlande. Den är helt galen, men så bra! Den är jättehemsk, men så fin! Jag log, skrattade, hade tårar i ögonen, tappade andan. En otroligt komplex och känsloladdad bok! Jag är golvad."
(Luise Mirow, doktorand i filosofi)
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. För evigt Josefin
 2. +
 3. Dagen F

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dagen F av Johannes Vivers (häftad).

Köp båda 2 för 502 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av För evigt Josefin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och full av oväntade vändningar
  Marias bokhylla, 17 september 2023

  Första dagen på universitetet träffar John sitt livs kärlek, Josefin, i kön till registreringen. Hon är allt han någonsin har velat ha och han blir direkt besatt, trots att båda redan är i förhållanden. Det verkar dessutom vara ömsesidigt och han gör mycket för att tillbringa så mycket med Josefin som möjligt. Med tiden börjar frågorna hopa sig hos John. Som varför Josefin är så intresserad av det som hände på hans trettonårsdag, och vem det är som ser ut som en häxa och har tittat ut genom f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johannes Vivers

 • Partikelverbens värld

  Johannes Vivers

  I Partikelverbens värld får man lära sig 240 partikelverb. Tack vare dessa kommer man automatiskt att förstå ännu fler. Vissa partikelverb använder nämligen samma partikel, samma logik, för att uttrycka samma sak. "Hicka till" betyder &q...

 • Dagen F

  Johannes Vivers

  Vad skulle hända om man inte släppte förbi den där stres¿sade bilföraren bakom sig? Vad skulle hända om man sa åt en störig typ på bio att hålla käften? Vad skulle hända om man tvingades spela rysk roulett? Vad skulle hända om man gjorde upp med s...