Livet med tro, hopp och kärlek (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2022-05-11
Förlag
Lava Förlag
Vikt
370 g
SAB
Lz
ISBN
9789189269996

Livet med tro, hopp och kärlek

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-05-11
285
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Denna bok handlar om livets olika val och vägskäl. En ärlig självbiografi om en kärlekshistoria i med - och motgång. Mot alla odds så vinner kärleken där Camilla och hennes fästman i ung ålder får chansen att bilda sin efterlängtade familj. Nära inpå deras barns födelse får de besked om att fästmannen har en hotande hjärntumör.

Ett intensivt livsöde skildras i denna unika berättelse. Händelser som gör livet sårbart och skört men också så älskvärt. De livsavgörande ögonblicken som ger perspektiv på tillvaron och formar oss till de människor vi faktiskt är. Lyckan överskuggar olyckan där den stora kärleken övervinner det mesta.

Förutom de utlösande kriserna som kan uppstå i livet så skildrar boken hur viktigt det är att omfamna de chanser som kommer på ens väg och tillåter dessa bli spännande möjligheter istället för omöjliga hinder. När en dörr stängs så öppnas en annan.

Författaren bidrar med sina livserfarenheter både som privatperson och yrkeskvinna för att ge läsaren inspiration med förhoppningen om att beröra men även ge nya insikter. Alla människor bär på en intressant och viktig historia, en resa i tiden. Oavsett vad som finns med i ditt förflutna - tro på dig själv och våga lev livet med tro, hopp och kärlek!

Camilla Öhman arbetar idag som Compliance Specialist samt är utbildad certifierad hälsocoach inom ICF:s kärnkompetenser. Camillas intresse för hjärnsjukdomar bottnar i egna livserfarenheter kring dessa och målet är att fortsätta sprida kunskap om de hjärnsjukdomar som existerar i idag.

Camilla driver Hjärnans vänner på sociala medier för detta syfte där hon även vill ge inspiration till en hälsosam livsstil. Camilla har en stark tro om att vården kommer att få fortsätta utvecklas i en positiv riktning med en målsättning om att finna de bästa behandlingsmetoderna samt botemedlen mot flertal av dessa hjärnsjukdomar.

Hennes ambition är att i framtiden anordna en välgörenhetsgala Hjärngalan i Sverige till förmån för samtliga hjärndiagnoser klassificerade av Hjärnfondens organisation - inkluderat den omfattande psykiska ohälsan som drabbar ett stort antal barn, ungdomar och vuxna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livet med tro, hopp och kärlek
 2. +
 3. Med oss någon annanstans

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med oss någon annanstans av Carolina Molse (cd-bok).

Köp båda 2 för 596 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livet med tro, hopp och kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En gripande bok som inspirerar
  Supermamsen, 6 augusti 2022

  Boken är en självbiografi och skildrar livets med- och motgångar. Camillas man får i ung ålder besked att han har en hjärntumör som måste opereras. Boken handlar om kampen mot tumören, om att hitta acceptans i en tuff situation, att bilda familj och att fortsätta leva och uppskatta allt det fina i livet. Boken inspirerar också till att tro på sig själv och att själv ta kommando och styra över sina val och sitt eget liv. Boken är lättläst/lyssnad.

 2. Äkta inspiration!
  Elisabeth Wiklund, 13 juni 2022

  Camilla skildrar sin livsresa med passion, starka känslor och tacksamhet. Trots osedvanliga prövningar, ser hon ett större mönster, där hon är en del, men också har ett eget ansvar genom sitt förhållningssätt. Genom hela berättelsen väljer hon att ta sig an alla hinder med optimism, framtidstro och en aldrig sviktande kämpaglöd. Hon visar verkligen hur hon och hennes familj lever livet med tro, hopp och kärlek! En sann inspiration att läsa, där hon även delar med sig av sina hälsoråd att få ett så bra liv som möjligt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Camilla Öhman

 • Demens - Anhörig På Liv och Död

  Camilla Öhman

  Camilla Öhmans gripande berättelse om sin mamma som insjuknade och avled i en avancerad form av demenssjukdom som heter Frontallobsdemens. Boken är ärligt skriven om egna livserfarenheter och beskriver dem olika händelseförlopp och stadier i sjukd...