Den anständige massmördaren (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (358.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Marit Sköld (del 1)
Inläsare
Sebastian Karlsson
Utgivningsdatum
2020-12-20
Förlag
Bookea
ISBN
9789189281271
Den anständige massmördaren (ljudbok)

Den anständige massmördaren (ljudbok)

(2 röster)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-20

Styckköp

126

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En berömd svensk industriman försvinner spårlöst från en semesterö utanför Norrlandskusten. Hans hus står övergivet medan posten fortsätter att komma till den lilla lanthandeln i hamnen.

Marit Sköld är en ung journalist som nyss har blivit av med sitt jobb på lokaltidningen. Hennes kärlek till pojkvännen håller inte för påfrestningarna. Hon vill flytta söderut men han vägrar. På semesterön där de ska försöka reda ut sitt förhållande får de höra ett rykte; strax före försvinnandet ska industrimannen ha utsatts för ett mordförsök. Marit ser en chans att reparera sin illa tilltygade självrespekt.

Spåren leder till ett teplantage i södra Indien, där arbetare blir sjuka och avlider under mystiska omständigheter. Medan likbålen brinner i avlägsna bergsbyar upptäcker Marit Sköld hur rollerna kastas om. Det är inte hon som jagar ett avslöjande. Avslöjandet jagar henne. Ska hon fly och förakta sig själv resten av livet? Ska hon finna svar på sina frågor och till vilket pris?

Den anständige massmördaren är en spänningsroman om manipulation och hänsynslöshet i skuggan av alla högstämda tal om en grönare värld.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »