Två veckor (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2021-10-01
Förlag
Semnos förlag
Översättare
Hanna Christenson
Originaltitel
Two weeks
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
405 g
SAB
Hce
ISBN
9789189290310
Två veckor (häftad)

Två veckor

Häftad Svenska, 2021-10-01
254
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En kärleksfull och dramatisk berättelse om Guds ledning och omsorg när livet inte blir som man först tänkt sig.

Elise Walker drömmer om att bli konstnär. Efter high school längtar hon efter att få börja studera konst på New York University. En dröm som hennes mamma inte alls står bakom. Besvikelsen över situationen leder till val som gör att Elise hamnar i dåligt sällskap. Till sist tvingas hon byta både stad och skola för att komma vidare. Men hennes dåliga val verkar förfölja henne och det visar sig dessutom påverka hennes framtidsdrömmar mer än hon någonsin anar.

Cole Baxter Blake (Ashley Baxters son) ska snart börja läsa till läkare på universitetet och därefter arbeta på sjukhuset i Bloomington, precis som hans morfar John Baxter. Men sista terminen på high school blir inte alls som han tänkt sig när han träffar en nyinflyttad tjej och blir kär vid första ögonkastet. Helt plötsligt ser framtiden inte längre lika självklar ut och Cole ställs inför utmaningar han inte är beredd på. Finns det kanske ändå en väg framåt?

Lucy och Aaron Williams är nyinflyttade i Bloomington. Äntligen ska de få en efterlängtad nystart, där ingen känner till deras kamp för att få barn. Aaron har trots allt de gått igenom inte gett upp hoppet, utan ber varje dag att de ska bli föräldrar. Lucy däremot lider fortfarande svårt av alla förluster och har allt svårare att tro på en framtid som mamma. Men är det så att bönesvaret denna gång inte är så långt borta? Det kanske bara måste gå två veckor först...

Karen Kingsbury är en av Amerikas och Sveriges mest älskade och lästa kristna romanförfattare med fler än 25 miljoner sålda böcker. Hon och hennes man, Don, bor i Tennessee. Här bor även flera av deras vuxna barn och barnbarn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Två veckor
  2. +
  3. Allt jag önskar mig till jul

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag önskar mig till jul av Joanna Bolouri (pocket).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karen Kingsbury