Upptäck alla dina gåvor (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2022-03-22
Förlag
Semnos förlag
Dimensioner
180 x 130 x 11 mm
Vikt
185 g
SAB
Ci
ISBN
9789189290495
Upptäck alla dina gåvor (kartonnage)

Upptäck alla dina gåvor

Kartonnage Svenska, 2022-03-22
174
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I kyrkan hör vi ofta att Gud har en plan för vårt liv. Men vi får sällan veta hur vi upptäcker våra gåvor, så att vi kan förverkliga den planen. Det finns många böcker som handlar om de så kallade andliga nådegåvorna. Men de tar inte upp alla våra naturliga gåvor som vi också fått av Gud och som också är lika viktiga.

Utifrån sin erfarenhet som psykolog och föreläsare skriver Alf B Svensson om både våra naturliga och våra andliga gåvor på ett helt nytt och annorlunda sätt. Vill du upptäcka och utveckla alla dina gåvor och talanger? Då är den här boken till dig - särskilt om du är ung. Men också till dig som är förälder, mor- och farförälder, ungdomsledare eller pastor.

Alf B Svensson är legitimerad psykolog och har under många år varit en av vårt lands mest efterfrågade föreläsare om barn, familj och äktenskap. Han har också skrivit tio böcker som sålts i mer än 100 000 exemplar.

Denna bok skulle jag vilja ge till alla. Det finns alldeles för många nedgrävda talanger i oss som denna värld innerligt väl behöver få del av.

Britta Bolmenäs, pastor Värnamo missionskyrka
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Upptäck alla dina gåvor
  2. +
  3. Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro av Sofia Sivertsdotter (häftad).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alf B Svensson