Elsas husdröm (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (80.9 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Elsa Billgren
Utgivningsdatum
2021-04-19
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298170

Elsas husdröm Ljudbok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-04-19

Styckköp

59
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Från sorg, självkänsla och familj. Nu delar Elsa Billgren med sig av allt hon lärt sig om livet genom inredning, loppisbesök och matlagning i sitt sommarhus på Gotland.

Kliv in i en ljuv sommar full av ömhet och skönhet. Med Elsas alla samlade tips och råd får du här veta hur du bäst inreder ett sommarhus, hittar guldkornen på en loppis och hur du kommer dig själv närmre genom att öppna upp för gemenskapen med andra. Varmt välkommen till en oförglömlig sommar!

"Jag har svårt att se skillnad på det som är sorgligt och det som är vackert. Framför allt på sommaren när tiden och lugnet ger utrymme åt tankarna. Det är den ultimata lyxen, en stilla ro på sommaren. Men där i bor också sorgen."

Utan att gömma sig för allt som kan kännas svårt visar Elsa Billgren hur vacker och ömsint sommaren kan vara. Med tips och råd för allt från att inreda ett sommarhus och fynda på loppis till att komma dig själv närmre och hitta vänligheten mot dig själv är det den kompletta guiden till vår mest förgängliga årstid.

ELSAS HUSDRÖM innehåller allt från personliga insikter och motiverande texter till praktiska instruktioner och utsökta recept. Kantad med fantastiskt foto av Mira Wickman är det en fullspäckad och vacker utgåva fylld av värme, know-how och djupgående kunskap om vintage och lifestyle.

Elsa Billgren är programledare, vintageexpert och influencer med 100 000 följare på Instagram. Hon har medverkat i både radio och tv för folkkära program som Melodifestivalen, Äntligen hemma och Sommar i P1. Elsas husdröm är hennes tredje bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Elsas husdröm. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Som en frisk fläkt en varm sommardag
    Svala (Söderåkra), 6 juli 2023

    En fin blandning av recept och personlig historia som framkallade både skratt och gråt.

  2. Må bra
    -, 23 april 2021

    Så där, med mycket om triviala saker. Men starkt om hennes sjukdom och vad det innebar för henne. Mycket starkt! Fint ändå om skildringen av Gotland.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Elsa Billgren