Jidhoffs jul (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jidhoff
Utgivningsdatum
2020-11-29
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189298354
Jidhoffs jul (e-bok)

Jidhoffs jul (e-bok)

(29 röster)  |  Läs 7 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-29

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Häng med till Jidhoffs julfirande i denna specialutgåva. Här kommer vi i rätt julstämning med en jul där alla inkluderas och härligheterna flödar.

Ett par dagar innan jul ligger Marianne däckad. Hon är rejält sjuk lagom till årets höjdpunkt, hon som inte varit sjuk på 20 år! Hur ska hon mäkta med att julhandla, laga mat och förvandla det Jidhoffska hushållet till en kuliss ur Ralph Laurens julreklam? Hon kan ju knappt stå upp och än mindre lista ut vart julgransfoten tagit vägen. Och kommer familj och vänner ens vilja vara hos Marianne med tanke på hennes skick?

Julen skakas ytterligare då Ejes plötsligt inte kan leverera julgodiset som planerat. De har haft inbrott och alla geléhallon och hela lagret av favoriten vit tryffelnougat har försvunnit. Med ett sötsug som heter duga visar sig både Harry och Augustins pappa vilja vända upp och ner på stan för att hitta tjuven.

JIDHOFFS JUL är det ultimata julmyset. I denna julpralin får vi följa med Marianne, Torsten och Augustin när julen nalkas och Ejes rånas! Denna specialutgåva kommer endast finnas tillgänglig digitalt samt under en begränsad tid under december 2020, med återbesök kommande jular.

DENISE RUDBERG har skrivit flera framgångsrika romanserier som sålt i fler än 4 miljoner exemplar sedan debuten år 2000. I Jidhoffs jul gör hon, som den grinch hon är, upp med julen samtidigt som lyssnarna bjuds på en extra julklapp!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Jidhoffs jul. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Mysig läsning
  YN, 12 januari 2021

  Alltid härligt att läsa om Marianne och övriga. En mysig liten berättelse med julkänsla. Man vill bara läsa mer om de här personerna Denise skriver om.

 2. Öh!?
  Eva Ericsson, 9 januari 2021

  Har jag precis köpt och läst en bok med 38 sidor för 55 kronor!? Helt obegripligt! Stod det, att det var en novell? Måste gå tillbaka och kolla! Snacka om att känna sig lurad!

 3. Bedårande
  Christina Isaksson, 3 januari 2021

  Vi som gillar Jidhoff & co blir inte besvikna. Helt bedårande berättelse. Är det något att klaga på så är det att storyn är för kort.

 4. Kort jul hos Jidhoff
  Nina Marie Embrin, 3 januari 2021

  Boken var en kort trevlig berättelse men gav ingen spänning eller överraskning. Lättläst och mysig men inget nytt och en inbrottshistoria som känns väldigt overklig.

 5. Julmys
  Marja, 22 december 2020

  En bok som strålar av snö, julförberedelser och värme. Och inte minst mycket snäll. Vem behöver inte det just i dessa tider?

 6. Mys
  Anette Andersson, 14 december 2020

  En historia som ger en härlig myskänsla. Denise har även fått med ett litet brott som såklart kommit lösa sig.

 7. En stund julstämning
  -, 29 november 2020

  Har man läst böckerna om Marianne har hon troligen kommit nära, Denise Rudberg fångar sina karaktärer som ingen annan. Att få lite extra läsning och julstämning blev en fin julklapp för mig. Som vanligt vill jag läsa mer!

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg