Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Pine Hollow (del 1)
Utgivningsdatum
2021-09-28
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Hanna Williamsson
ISBN
9789189306165
Tolv hundar i juletid (e-bok)

Tolv hundar i juletid E-bok

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2021-09-28
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Ben West har fullt upp med att ta hand om sin systerdotter och har inte tid att bry sig om vad andra tycker om honom. Till på köpet sitter han i stadsfullmäktige och tvingas ta en mängd tråkiga, men nödvändiga, beslut. Som till exempel att sluta finansiera Pine Hollows hundhem.

Ally Gilmore har flytt storstaden för att tillbringa julen i Pine Hollow, den lilla charmiga snötäckta staden där hennes farföräldrar bor. Farföräldrarna börjar bli gamla och hundhemmet de driver är överfullt. Men när det går upp för Ally att någon högt uppsatt människa i stan har sett till att hundhemmet måste stänga, är det plötsligt upp till henne att hitta nya kärleksfulla hem åt tolv hundar! Det ser mörkt ut, men så får hon plötsligt hjälp från oväntat håll

Lizzie Shane har skrivit en underbar feelgoodberättelse som värmer i vinterkylan. Småstadsidyll, julstämning, kärlek med förhinder och en massa hundar: Vad mer kan man önska?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tolv hundar i juletid. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Feelgood med mycket mys
    Camilla Eriksson, 12 januari 2022

    Gillar du mysiga miljöer, fina porträtt av både människor och hundar och inslag av humor är detta boken för dig.

  2. För alla som älskar hundar
    Bibbi , 21 december 2021

    Jag älskade de underbara beskrivningarna av hundarna och deras personligheter. Även i övrigt mycket trevlig bok med en rar story.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Lizzie Shane