Julmys på Wishing Wood (ljudbok) Spara 54%
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (241.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Wishing Wood (del 3)
Inläsare
Ellen Jelinek
Utgivningsdatum
2023-11-10
Förlag
Lavender Lit
Översättare
Anna Thuresson
ISBN
9789189306936

Julmys på Wishing Wood Ljudbok

(16 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-11-10

Styckköp

69 149 Du sparar 80 kr!
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Årets charmigaste julroman!

Evergreen Winters lever ett okonventionellt liv. Hon bor i en gammal skranglig cirkusvagn och hästen Thunder är hennes enda sällskap. Hon stannar aldrig tillräckligt länge på en plats för att rota sig och det är precis så hon vill ha det. Tills hon anländer till vackra Wishing Wood bara åtta dagar före jul ...

När Evergreen tackade ja till det tillfälliga jobbet på Wishing Wood hade hon inte räknat med att träffa Heath Brookfield. Känslorna som väcks mellan dem är lika oväntade som omedelbara och för varje dag som Evergreen tillbringar på semesteranläggningen får hon en glimt av hur livet skulle kunna se ut om hon bara stannade där. Men hon har blivit bränd förr, och sist hon tillät sig att känna kärlek förlorade hon allt. Hon vägrar låta det ske igen.

Men Heath är inte den som ger upp i första taget. Han gör allt han kan för att få Evergreen att lita på honom, samtidigt som hennes avresedatum närmar sig med stormsteg ...

Återvänd till sagolika Wishing Wood i denna hjärtevärmande och ljuvligt romantiska feelgoodroman! Perfekt för alla som gillar Jill Mansell och Sarah Morgan. Julmys på Wishing Wood är den tredje, fristående delen i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julmys på Wishing Wood. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sagolikt julig
    Ellie, 19 november 2023

    En mycket positiv utveckling som skänker värme hos läsaren. Helt fantastisk bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Holly Martin