Investerarens ABC (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2021-02-10
Upplaga
1
Förlag
Mandatus
SAB
Qaa
ISBN
9789189316034
Investerarens ABC (häftad)

Investerarens ABC

Häftad Svenska, 2021-02-10
229
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Världen har härjats av en global pandemi och ekonomin är hårt drabbad - ändå slår världens börser nya rekord och intresset för aktieplacerande är rekordstort. Hur går det ihop och hur ska man agera som investerare i denna speciella tid?

Denna fråga och många fler besvaras i den här boken om investerandets ädla konst. Vi får lära oss om både kort- och långsiktiga strategier som passar olika personligheter och vilka effekter vi kan uppnå med hjälp av ränta på ränta-effekten. Vad säger forskningen om olika fondval och vad kan ekonomisk teori lära oss om risk?

Läsaren får lära sig hur man analyserar och värderar bolag, men också hur man jämför en aktieinvestering med en offert för solceller för huset. Boken är en total genomgång av vad man behöver för att ställa sina finansiella mål och sedan uppnå dom.

Så vare sig man vill ha ett försiktigt sparande för att köpa sin första bostadsrätt eller om man vill uppnå ekonomisk frihet så är denna bok fullproppad med tips.

Författaren har 15 års erfarenhet av investerande på börsen och har uppnått flera av sina ekonomi mål trots att han startade under väldigt blygsamma förutsättningar. Han har tidigare skrivit och gett ut "Börja investera i aktier och värdepapper".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Investerarens ABC
  2. +
  3. Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern mikroekonomi : marknad, politik och välfärd av Andreas Bergh, Niklas Jakobsson (häftad).

Köp båda 2 för 728 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Hagnäs