Fasader (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-01-25
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318687

Fasader E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2023-01-25

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En påkostad resa. Ett välrenommerat konsultföretag. Framgångsrika och på ytan lyckliga människor - med fasader som är på väg att brisera ...

När Firman bjuder in sina skandinaviska delägare och deras familjer till den årliga Kretaresan väntar en långhelg fylld av gemenskap, skratt och avkoppling. Resorten tillhör Europas allra lyxigaste och högsta chefen tror sig veta att alla har längtat efter att komma dit.

Men alla har inte längtat. Tvärtom. För bakom fasader av framgång är saker och ting långt ifrån vad de verkar.

Mette lever sitt drömliv med en kärleksfull make och tre välartade barn, men något - eller någon - hotar deras idyll. Tone är smalast, svalast och mest välpolerad av alla, men det hjälper föga mot det mörka förflutna som jagar henne. Och Ingrid bär på en hemlighet som kommer att förändra allt.

Fasader är en roman om gapet mellan människors yttre fasad och inre verklighet. Om vad som kan hända när ytan krackelerar och de innersta hemligheterna sipprar fram. I nio parallella, men tätt sammanflätade, berättelser skildras sorg och skam, glädje och ilska, förälskelse och rädsla.

Viktoria Höglund har tidigare skrivit den hyllade spänningsserien om psykologen Malin Dahl. Hon har själv erfarenhet från ett av Sveriges mest välrenommerade konsultföretag, både som konsult och som respektive.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Viktoria Höglund