Pojken under golvet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Papegojan (del 3)
Utgivningsdatum
2023-05-24
Förlag
Southside stories
ISBN
9789189318892

Pojken under golvet E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-05-24

Styckköp

79
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När kvarlevorna efter ett barn hittas under golvet i källaren till polisinspektör Amanda Wreedes barndomshem kan det vara slutet på ett trettio år långt sökande efter en lillebror som en dag plötsligt försvann. Men vem är egentligen pojken under golvet och hur hamnade han där?

För att vara nära utredningen reser Amanda till Gällivare - trots att sviterna efter en svår hjärnoperation plågar henne och trots att vintern gör sitt bästa för att tvinga människorna till underkastelse. Några offer har redan skördats. Medan kollegorna utreder fyndet av en genomfrusen kropp ingen saknar, kurar Amanda i sitt hotellrum.

När ett till synes oskyldigt vittne mördas inser Gällivarepolisen att de haft lite bråttom. Spåren visar sig leda mot internationella ligor, men också tillbaka till gamla fall där oförklarliga händelser länge förbryllat. För att kunna konfrontera ett liv fullt av lögner, och det påtagliga hot som närmar sig, flyttar Amanda in i barndomshemmet och gör sig redo. Allt ska avslutas där det en gång började.

Pojken under golvet är den tredje, fristående delen i Jerk Schuitemas spänningsserie om Amanda Wreede, med den lappländska vildmarken och gruvsamhället Gällivare som fond.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jerk Schuitema