Toppledarskap : fyra områden du måste behärska (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
367
Utgivningsdatum
2021-09-01
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
217 x 141 x 30 mm
Vikt
630 g
SAB
Qbab,Dokaa
ISBN
9789189323254
Toppledarskap : fyra områden du måste behärska (inbunden)

Toppledarskap : fyra områden du måste behärska

Inbunden,  Svenska, 2021-09-01
299
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Toppledarskap : fyra områden du måste behärska Kan levereras innan julafton
För att bli och vara en TOPP-ledare finns det fyra områden som man som ledare behöver arbeta med och behärska; tankeledarskap, organisatoriskt ledarskap, personalledarskap och personligt ledarskap.

Som en röd tråd genom alla de här fyra områdena löper vikten av att vara en duktig kommunikativ ledare. I boken finns både teorierna bakom vad alla stora ledare gör för att vara TOPP-ledare och hur du själv gör det i praktiken för att utvecklas till en TOPP-ledare.

"I grund och botten har jag funnit att människor - hur olika kulturer de än kommer ifrån - behöver samma grundläggande saker från en ledare för att vilja följa och hjälpa ledaren att leverera de enastående resultat som förväntas. Nu vill jag dela med mig av några av mina erfarenheter med dig, eftersom jag vet att ledarskap är den avgörande faktorn för positiv skillnad i resultat, särskilt i tider av förändring."

Victoria Strand har 25 års praktiskt och teoretisk erfarenhet av att leda stora och små organisationer över hela världen från olika branscher. Hon har också arbetat som coach för många chefer och ledare på olika nivåer och olika stadier i sin karriär.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Toppledarskap : fyra områden du måste behärska
 2. +
 3. Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 588 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Victoria Strand

 • Topp-leadership : four areas that you need to master

  Victoria Strand

  To become and remain a TOPP-Leader, there are four areas that you need to master. These four areas are Thought Leadership, Organizational Leadership, People Leadership and Personal Leadership and they are all described here. You find the theories ...