First Eid - från ligist till aktad affärsman (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-10-15
Förlag
Ekerlids Förlag
ISBN
9789189323353
First Eid - från ligist till aktad affärsman (e-bok)

First Eid - från ligist till aktad affärsman E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2021-10-15
169
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fjorton år. Fattig och utdömd invandrarunge. För att dölja sin osäkerhet visar Ahmad Eid upp en stöddig och utåtagerande fasad. Men när polisen griper honom skakar han av rädsla för vad hans älskade mamma ska säga.

Idag, trettiosex år gammal, är Ahmad Eid en framgångsrik och prisbelönt affärsman som blivit bjuden till kungamiddag och engagerar sig politiskt.

Hur går en sådan förvandling till?

Ahmad ville mer än att söka kickar genom brott. Skaffade ett jobb som säljare och jobbade hårt för att visa belackarna att han inte var någon loser. Med sin svada och framåtanda blev han snabbt en raket inom telekombranschen. Bildade egna bolag, sålde och investerade på nytt. När han fick en inbjudan till kungamiddag fick han en bekräftelse på att han gått från att vara en ligist till att bli en aktad affärsman.

Berättelsen om Ahmads klassresa, från miljonprogrammets utanförskap till att bli stjärnskott inom näringslivet är en sannsaga. Den visar att det finns hopp och en väg ut ur eländet. Det är Ahmad Eids självutlämnande, inspirerande - och underhållande - självbiografi ett bevis för.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »