My way : ett liv i hetluften världen över (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
312
Utgivningsdatum
2022-09-07
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
218 x 145 x 27 mm
Vikt
582 g
SAB
Lz Svedberg, Jörgen
ISBN
9789189323629
My way : ett liv i hetluften världen över (inbunden)

My way : ett liv i hetluften världen över

Inbunden Svenska, 2022-09-07
219

15% rabatt med kod BF22 i kassan

Gäller t.o.m. söndag 27/11 när du handlar för minst 299 kr. Villkor

  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
"Vi saknade höger landningsställ och måste komma in för landning omedelbart. Kallsvetten började sippra utefter ryggen och jag rös till."

Så beskriver flygkaptenen Jörgen Svedberg den dramatiska nödlandningen som direktsändes av flera tv-bolag. Medierna vädrade katastrof på bästa sändningstid när den väldiga Boeing 747:an närmade sig landningsbanan.

Det här var ett av det mest dramatiska ögonblicken i hans långa flygkarriär. En annan händelse som Jörgen Svedberg aldrig glömmer är den superhemliga transporten av militära missiler - en flygning som kom att sträcka sig jorden runt. Följ med författaren på ett äventyr i flygbranschen som bjuder på både spänning, glädje och stora personliga utmaningar.

Flygkapten Jörgen Svedberg har arbetat som pilot i 35 år. Han startade sin karriär som fjällflygare och har sedan dess arbetat på Inter Air, Transwede, för att avslutningsvis flyga de stora prestigemaskinerna Boeing 747 (Jumbo Jet) och McDonald Douglas MD-11 världen över för EVA Air i Taiwan. Idag arbetar han som utbildnings- och ledarskapskonsult med ett världsomspännande kundnät från sin bas i Taiwan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. My way : ett liv i hetluften världen över
  2. +
  3. 4 minuter och 8 sekunder : miraklet i Gottröra

De som köpt den här boken har ofta också köpt 4 minuter och 8 sekunder : miraklet i Gottröra av Cecilia Von Hofsten, Karin Gustavsson (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jörgen Svedberg

  • 9 : nio resonemang om varumärken och varumärkeskommunikation

    Jörgen Svedberg

    Varor och tjänster är sedan en tid tillbaka inte längre tillräckligt för att skaffa sig lojala köpare, konsumenter och följeslagare. Enbart fördelaktiga produktegenskaper räcker inte längre till för att övertyga. I stället har varumärket, och vårt...