När krisen kommer : att hantera det oväntade (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2022-08-17
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Originaltitel
När livet går sönder: En bok om kriser och hur vi möter dem
Dimensioner
200 x 155 x 14 mm
Vikt
327 g
SAB
Doka,Dodf
ISBN
9789189323667
När krisen kommer : att hantera det oväntade (häftad)

När krisen kommer : att hantera det oväntade

Häftad Svenska, 2022-08-17
239
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
 

Ett dödsfall i familjen, bland vänner eller på arbetsplatsen, en svår sjukdom som slår till, en olycka eller andra traumatiska händelser är exempel på kriser som drabbas oss alla i något skede av livet. Men hur beredda är vi när kriserna kommer? Och kan och orkar vi tala om det svåra?

Vår ovana vid att tänka om och att tala om det som är svårt gör att vi kan stå handfallna när en svår situation verkligen uppstår. Om vi på arbetsplatsen saknar beredskap och övning i att möta kriser blir situationen ännu svårare.

Den här boken vill vara ett stöd för dig att hantera en personlig kris, men den vill också hjälpa dig att kunna vara ett stöd för en medmänniska som drabbats av något svårt.

Boken tar upp konkreta frågor, exempelvis vad som händer vid ett dödsfall eller en svår olycka, både privat och på arbetsplatsen och hur man kan förbereda sig på det allra svåraste och trots allt gå vidare i livet.

Här finns också övningar i krishantering och checklistor för hur man kan agera. Det här är en bok för alla: både för dig som människa, arbetskamrat eller medmänniska, men också för dig som är chef eller personalansvarig på en arbetsplats.

Cecilia Wikström, har tjänstgjort som präst bland annat i Uppsala Domkyrka och varit riksdagsledamot och Europaparlamentariker. I dag är hon vd för Beijerstiftelsen och Anders Walls stiftelse samt är styrelseledamot i företag och organisationer.

Boken vänder sig till de som i sin yrkesroll och på sin arbetsplats kan komma att möta människor i kris men även andra som vill fördjupa kunskapen om och förståelsen för andra människor. Wikström ger vägledning och praktiska råd för svåra situationer. Hennes varma röst lyser genom texten och boken kan därmed utgöra ett stöd, ge idéer och inspiration.

Louise Sverud i BTJ. Betyg 4 av 5.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När krisen kommer : att hantera det oväntade
  2. +
  3. Din ekonomi : Så klarar du kriser och tryggar framtiden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Din ekonomi : Så klarar du kriser och tryggar f... av Shoka Åhrman, Klas Eklund (kartonnage).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »