Vardagsmagi (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-06-03
Förlag
Bookea
ISBN
9789189349810

Vardagsmagi E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-06-03

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bästa magiska du. Det är dags att unna dig egentid med njutningsfulla stunder där omtyckta youtubeprofilen Tanja Dyredand guidar dig till enkla dagliga meditationer. Enkla vardagspauser i tio olika teman för att höja din egen frekvens med bliss och starta inre helande processer. Här bjuds du bland annat på soulflow och soulwork, morgonmagi, sätt dagligt beskydd mot energitjuvar, kapa karmatiska band som håller dig kvar, balansera energifält/chakran, släpp taget om ältande, nynmåne- och fullmåneritual, möt din 5-dimensionella avatar, meditation för starseeds, sätt intention, manifestera och lev i överflöd med attraktionslagen, samt få Ho"oponopono healing session.

Till varje meditation finns även ett bonusspår med mer inspiration till dig som ytterligare vill skapa selflove ceremonier med kristaller, mantran, altare, örter, eteriska oljor samt våra fem element, jord, vind, eld, vatten och eter. Alla texter, meditationer och ritualer är kanaliserade från högsta källan, med stor respekt för dig och din tid. Meditationerna kan alla göra oavsett tro. De kan ge dig tröst, avstressning samt öka din personliga utveckling, närvaro, andliga resa och sinnliga expansion.

"Min högsta önskan med denna bok är att du får verktyg att hitta hem, hem till den du är. Så att du kan få mer klarhet och inspiration till din livsväg för att nå ditt högsta bästa och att boken ger dig själagodis, gotta för din själ. För det är inte det du gör eller säger som ger dig mer magi: det är du själv som ÄR magin. Kom ihåg fantastiska du, du är redan tillräcklig och magin börjar med dig", säger Tanja Dyredand.

"Tanjas meditationer har räddat mitt liv från depression", Linda 39 år "Jag hade svårt att sova, men sedan jag började lyssna på Tanjas meditationer sover jag gott och har mindre smärta", Ann 27 år "Jag blev utbränd och förlorade mitt jobb. Sedan lyssnade jag på Tanjas meditationer om överflöd, idag har jag drömjobbet igen", Kristin 48 år
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »