Tysta tårar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Inläsare
Simon Edenroth
Utgivningsdatum
2021-11-08
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Susanne Nobel
ISBN
9789189357556

Tysta tårar E-bok

E-bok,  Svenska, 2021-11-08

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Joe var bara fem år när han bevittnade den fruktansvärda olyckan som dödade hans pappa och det gjorde honom bokstavligen stum. Han talade inte på fyra och ett halvt år, vilket betydde att han var oförmögen att be någon om hjälp när hans liv förvandlades till ett levande helvete.

Joes mamma och två av hans äldre bröder slog honom, våldtog honom och låste in honom i källaren. Ibland lämnades han naken i mörkret i tre dagar utan mänsklig kontakt och tvingades slicka upp matrester från golvet.

Våldet och de sexuella övergreppen blev allt värre då fler människor, inklusive hans styvfar, inbjöds att utnyttja honom. Det enda räddningen för Joe var vänskapen med en av hans bröder och hans enda skolkamrat, som båda visade honom att kärlek är möjlig även i de mörkaste situationer. När Joe var fjorton lyckades han till slut fly.

Joes berättelse från insidan av den mörkaste av gömda världar är en skildring om hur en liten pojke lyckades hitta styrkan att överkomma nästan omöjliga odds och växa upp och bli en betydelsefull man.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joe Peters