Vem tror han att han är? (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Sexigast i New York (del 1)
Utgivningsdatum
2022-07-25
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789189359468
Vem tror han att han är? (e-bok)

Vem tror han att han är? E-bok

(1 röst)
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-07-25
49 129 Du sparar 80 kr!
Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Henry Locke är en inflytelserik miljardär som har förvandlat familjeföretaget till ett imperium. Men så testamenterar hans mamma hela sin del av imperiet till sin lilla hund.

Mitt namn är Vicky. Kvinnan som talar med hundar. (Nej, jag skämtar bara, men det är vad min äldre granne envisas med att kalla mig.) När min granne tragiskt går bort, överraskas alla av att en liten hund, Smuckers, ärver ett företag värderat till flera miljarder. Med mig som hans talesperson. På ett ögonblick går jag från att driva en Etsy-butik på nätet till att befinna mig i styrelserum med Smuckers i mitt knä. Och min grannes son, Henry Locke, även känd som New Yorks mest eftertraktade ungkarl, sitter tvärsöver bordet stirrandes stint på mig.

Ryktet skvallrar om att Henry är ett affärsgeni som är lika begåvad i sängkammaren som i styrelserummen. Men han är även arrogant och fruktansvärt irriterande. Henry må ha alla kvinnor på Manhattan ätandes ur sin hand, men jag är helt över den typen av rika män som tror att de äger världen ...

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Martin