Semestern (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
477
Utgivningsdatum
2022-05-18
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Molle Kanmert Sjölander
Originaltitel
The Holiday
Dimensioner
215 x 140 x 38 mm
Vikt
670 g
SAB
Hce
ISBN
9789189359734
Semestern (inbunden)

Semestern

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-05-18
199
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Sju dagar. Tre familjer. En mördare.

Allt är upplagt för den perfekta semestern. Kate ska fira sin 40-årsdag på det bästa tänkbara sättet: hennes bästa vänner, deras män och barn i en avlägsen lyxvilla under Provences gassande sol. Kan det bli bättre?

Men inom en timme efter att de anlänt till villan inser Kate att något inte är som det ska. I sin mans telefon hittar hon en konversation med en okänd kvinna. Hon börjar misstänka att han har en affär med en av hennes bästa vänner. En av kvinnorna i huset är villig att offra åratal av vänskap och slå hennes familj i spillror. Men vem?

När Kate börjar närma sig sanningen i den tryckande medelhavsvärmen, inser hon att mycket mer står på spel än hon någonsin hade kunnat föreställa sig. För någon är beredd att mörda för att skydda sin hemlighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Semestern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 14 juli 2022

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Boken Semestern är den första boken som jag har läst av den engelska författaren T.M. Logan. Det verkar vara den första boken av honom som är översatt till svenska. Och vad jag har förstått så har han skrivit fem böcker till. Jag tyckte den här boken helt klart var läsvärd och bra. Jag kan absolut tänka mig att läsa fler böcker av författaren, och jag kan rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av T M Logan