Röd drottning (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Antonia Scott (del 1)
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Hanna Axén, Johanna Svartström
ISBN
9789189359949
Röd drottning (e-bok)

Röd drottning E-bok

(5 röster)
E-bok,  Svenska, 2022-11-14
139
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
*** "Förstklassig thriller. Thomas Harris möter Dan Brown." Booklist ***

*** "Läsarna kommer att falla för Antonia Scott. Karaktären är utan tvivel det bästa som har hänt den internationella thrillern de senaste tio åren." ABC ***

*** "... sätter en ny guldstandard för thrillers." USA Today ***

*** "... en mästerlig berättare" Le Monde ***

Antonia Scott är speciell. Väldigt speciell. Hon är varken polis eller kriminolog Hon har aldrig använt pistol eller burit polisbricka, men har löst mängder av svåra brott. Hon har en exceptionell förmåga att ta in enorma mängder detaljerad information och se samband som ingen annan ser.

Men nuförtiden vägrar Antonia att lämna sin lägenhet och hon tar inte heller emot besök. Efter att hennes senaste uppdrag slutade i katastrof har hon barrikaderat sig i hemmet. Men när sonen i Spaniens mäktigaste bankirfamilj hittas mördad i familjens rigoröst övervakade hem och dottern till en av världens rikaste män, en mogul i textilbranschen, kidnappas på väg hem från en hästtävling, måste Antonia lockas fram ur sitt gömsle.

Polisen kan inte kopplas in. I stället får ett hemligt europeiskt nätverk Röd drottning som verkar i utkanten av lagens ramar, i uppdrag att lösa fallet. Men det är en kamp mot klockan och Röd drottning kommer inte att lyckas utan Antonia och hennes övermänskliga förmåga att lösa omöjliga brott.

EPUB3: Reflowable
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Juan Gómez-Jurado