Röd drottning (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (369.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Antonia Scott (del 1)
Inläsare
Mirja Turstedt
Utgivningsdatum
2022-11-14
Förlag
Bokförlaget Nona
Översättare
Hanna Axén, Johanna Svartström
ISBN
9789189359956
Röd drottning (ljudbok)

Röd drottning Ljudbok

(75 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-11-14

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
*** "Förstklassig thriller. Thomas Harris möter Dan Brown." Booklist ***

*** "Läsarna kommer att falla för Antonia Scott. Karaktären är utan tvivel det bästa som har hänt den internationella thrillern de senaste tio åren." ABC ***

*** "... sätter en ny guldstandard för thrillers." USA Today ***

*** "... en mästerlig berättare" Le Monde ***

Antonia Scott är speciell. Väldigt speciell. Hon är varken polis eller kriminolog Hon har aldrig använt pistol eller burit polisbricka, men har löst mängder av svåra brott. Hon har en exceptionell förmåga att ta in enorma mängder detaljerad information och se samband som ingen annan ser.

Men nuförtiden vägrar Antonia att lämna sin lägenhet och hon tar inte heller emot besök. Efter att hennes senaste uppdrag slutade i katastrof har hon barrikaderat sig i hemmet. Men när sonen i Spaniens mäktigaste bankirfamilj hittas mördad i familjens rigoröst övervakade hem och dottern till en av världens rikaste män, en mogul i textilbranschen, kidnappas på väg hem från en hästtävling, måste Antonia lockas fram ur sitt gömsle.

Polisen kan inte kopplas in. I stället får ett hemligt europeiskt nätverk Röd drottning som verkar i utkanten av lagens ramar, i uppdrag att lösa fallet. Men det är en kamp mot klockan och Röd drottning kommer inte att lyckas utan Antonia och hennes övermänskliga förmåga att lösa omöjliga brott.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Röd drottning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spänning och en uns humor
  -, 8 september 2023

  Spänning från första till sista raden. Fina karaktärer och miljöbeskrivningar

 2. Spännande med Madrid i bakgrunden
  -, 22 januari 2023

  En spännande bok med intressanta karaktärer. Kan man manipulera intelligens och utöka den med träning och farmakologisk påverkan? Hemlig grupp, Spaniens rikaste familj och kamp mot klockan med Madrid i bakgrunden.

 3. Läs den!
  -, 19 december 2022

  Fantastisk! Så fängslande.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Juan Gómez-Jurado