Svarta hunden (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ben Cooper och Diane Fry (del 1)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2002-08-01
Upplaga
[Ny utg.]
Förlag
Bokforlaget Forum
Översättare
Carla Wiberg
Originalspråk
Engelska
Originaltitel
The Black Dog
Dimensioner
179 x 110 x 29 mm
Vikt
220 g
SAB
Hce,He.01=c
ISBN
9789189380264
Svarta hunden (pocket)

Svarta hunden

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2002-08-01

Slutsåld

Från en klarblå himmel gassar solen över byn Edendale i Peak District. Men idyllen störs av smattret från en polishelikopter, och på bergssluttningarna pågår ett febrilt sökande efter en försvunnen flicka, den femtonåriga Laura Vernon.
Hennes döda kropp påträffas av en pensionär som är ute med hunden. Gamle Harry förefaller veta mer än han vill yppa. Även den döda flickans far, en framgångsrik affärsman, tycks ha något att dölja.
Polisassistent Ben Cooper, född och uppvuxen i Edendale, har inga problem med att få byborna att prata. sämre går det för hans nyinflyttade kollega som ska hjälpa honom med utredningen, den tuffa och effektiva Diane Fry.
Under ytan pågår händelser som för den oinvigde kan förefalla betydelselösa, en Cooper börjar förstå att skälet till den tragiska händelsen måste sökas i det förflutna.

"Svarta hunden sätter tänderna i dig och vägrar släppa taget. Den handlar om människor och relationer och är lika mäktig och mörk som sin titel. Intrigen är genialisk och upplösningen välfunnen. En ny stjärna på deckarhimlen kan vara född." - Reginald Hall
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svarta hunden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra deckare i lantlig miljö!
    Ellen , 31 juli 2007

    Tyckte den var rätt seg och var nära att ge upp när karaktärerna äntligen fick liv och handlingen stegrade. Är glad jag inte gav upp, för det här är verkligen en jättebra kriminalroman!

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Svarta hunden