Medicieffekten (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2005-05-01
Förlag
BookHouse Editions
Dimensioner
247 x 161 x 23 mm
Vikt
540 g
SAB
Qbifd,Qbif
ISBN
9789189388246
Medicieffekten (inbunden)

Medicieffekten

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2005-05-01

Slutsåld

Vad hade hänt om Mike Oldfield och Richard Branson aldrig hade träffats? Vad kan en arkitekt lära sig av termiter? Och hur smakar gourmetmat lagad av en svensk kock med etiopiska rötter? Läs årets mest spännande bok om innovation och kreativitet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Medicieffekten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. snålt innehåll...
    Carola, 1 februari 2007

    Jag tycker idén är briljant men blev besviken på att den trots många sidor var så "tunn", dvs, den lanserade bara idén att gränsland och möten är bra sen var det... slut?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Frans Johansson

Övrig information

Ett forskningslag upptäcker hur man kan läsa apors tankar. En köksmästare blandar oväntat ingredienser som nässelsoppa med sjöborreklubbor för att förända professionell matlagning. En ingenjör stjäl idéer från myrornas matsök-ande för att arbeta fram hur man skall övervaka obemannade luftfarkoster i krigszoner.

Vad som dessa pionjärer har gemensamt är inte bara de genombrott deras upptäckter har lett till utan lika mycket deras tillvägagångssätt. Enligt Frans Johansson så förändrar dessa innovatörer världen genom att ta sig till skärningspunkten: platsen där idéer från olika områden och kulturer frodas och kolliderar med varandra. Till slut sätter de
igång en explosion av häpnadsväckande upptäckter.