Tjäna pengar och rädda världen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-02-04
Förlag
Bookhouse Editions
ISBN
9789189388659
Tjäna pengar och rädda världen (e-bok)

Tjäna pengar och rädda världen (e-bok)

E-bok (PDF), Svenska, 2011-02-04
159
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Detta är en bok som kommer att vara oumbärlig för alla dem som sysslar med, eller vill syssla med, nya former av entreprenörskap.

I boken Tjäna pengar och rädda världen berättar Erika Augustinsson och Maja Brisvall om den hållbara ekonomins nya ledare. De är med och sätter en ny agenda för Sverige, där folkrörelsen redan är död, den traditionella industrin har kört i diket och offentliga sektorn går på knäna. Det är dags att dra ett streck och gå vidare.

Entreprenörerna bakom nästa generations företag och organisationer ser ingen motsättning mellan att generera vinst och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Att affärsidén bygger på socialt och ekologiskt hållbara grunder är inte bara en hygienfaktor utan en förutsättning för att lyckas på de nya marknaderna. Metoder och processer som tidigare endast var förbehållet näringslivet börjar få fäste inom NGO-världen och tvärtom. Det påverkar i sin tur det framtida ledarskapet och hur vi ser på framgång.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • 100 sociala innovationer : som kan förändra Sverige

    Erika Augustinsson

    Många av de tjänster som välfärdsstaten erbjuder oss idag tar vi för givet. Bibliotek, brandkår, mödravård, a-kassa, förskola, folktandvård. Det är bara några exempel på sociala innovationer som uppstått ur ett behov, hos individer eller för att u...

  • Nån där? : texter om framtidens kommunikation

    Karolina Ramqvist, Lawen Mohtadi, Erik Zsiga, Anders Malm, Maja Brisvall

    Nån där? är texter om framtiden. Sexton unga opinionsbildare skriver om framtida kommunikation med ett tioårsperspektiv. Hur kommer vi att leva och kommunicera på 2020-talet? Väntar oss en framtid där människor slutat pussas och smsar i stället? K...