Ledarskap på kanten (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-06-24
Förlag
Bookhouse Editions
ISBN
9789189388727
Ledarskap på kanten (e-bok)

Ledarskap på kanten (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-06-24
159
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Uffe Elbæks bok Ledarskap på kanten är en högst personlig berättelse om en långt liv som ledare och förändringsagent. Boken är kronologisk i sitt upplägg, där varje kapitel bygger på de tidigare, men kan också läsas som individuella historier. Varje kapitel innehåller en modell och inspirerande övningar som relaterar till berättelsen. Under vägen tar Uffe Elbæk läsaren med sig till så vitt skilda platser som Århus, Moskva, Kiruna, San Francisco, Durban, Dublin, Reykjavik, Havana, Hong Kong, London och Köpenhamn.

Ledarskap på kanten är skriven utifrån en blandning av hunger, glädje och nyfikenhet. Ett sug efter att se nya mönster och sammanhang. Glädje över livets mångfald. Och en nyfikenhet över att nå ända ut till kanten - där det först börjar bli riktigt intressant.

"Vilken bok Uffe Elbæk har skrivit, om att vara idealistisk förändringsagent,! Hur det än är lyckades han både som frontlöpare, rektor för KaosPiloterna och ledare för Outgames att hantera motstånd, kriser och egna tvivel. Han berättar fängslande och konstruktivt om detta i Ledarskap på kanten, som måste bli en teoretisk grundbok för alla aktörer på såväl den danska som den internationella entreprenörsscen."

-Hanne-Vibeke Holst, författare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »