Klick - plötsligt händer det (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-06-25
Förlag
Bookhouse Editions
ISBN
9789189388864
Klick - plötsligt händer det (e-bok)

Klick - plötsligt händer det (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-06-25
159
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Boken tar livet av den förflugna idén att affärslivet kan förlita sig på sin förmåga att planera, analysera och bygga strategier för att skapa framgång. Den har istället mycket mer att göra med tursamma händelser och slumpmässighet än vi vanligen är beredda att tro.

Klick utforskar hur man kan tygla slumpmässighet och tillfälligheterna spel. VD:ar, styrelseordförande och professorer: Sluta upp med er förnekelse och erkänn att tur spelar en långt större roll i näringslivet än vad ni brukar medge.Hårt arbete och 10 000 timmars övning är lösningen för framgång endast på områden där reglerna inte förändras. Tennisstjärnan Serena Williams är ett bra exempel. Hon tränade stenhårt från tidig barndom för att nå tennistoppen och hon lyckades eftersom tennisens regler aldrig ändras.

Tråkigt nog gäller det inte affärslivet. Där kan du ena dagen känna dig färdig för stordåd och högst upp på framgångsstegen bara för att en kort tid senare hamna på näringslivets sophög när omvärlden och reglerna plötsligt ändrades.

Alla förstår instinktivt att världen styrs av slumpen och vi har alla upplevt hur slumpmässigheten påverkar oss. Samtidigt fortsätter vi att utforma strategier och planer i hopp om att erhålla de resultat vi önskar
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frans Johansson