När barnet föds för tidigt (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2006-10-01
Förlag
Författarhuset
Översättare
Liina Talvik
Originaltitel
Når barnet er født for tidlig
Dimensioner
234 x 156 x 20 mm
Vikt
440 g
SAB
Vha
ISBN
9789189390560
När barnet föds för tidigt (kartonnage)

När barnet föds för tidigt

Kartonnage Svenska, 2006-10-01
199
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Författarhuset) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

  1. När barnet föds för tidigt
  2. +
  3. Neonatologi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Neonatologi av Hugo Lagercrantz, Lena Hellström-Westas, Mikael Norman (inbunden).

Köp båda 2 för 962 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om När barnet föds för tidigt

Övrig information

När barnet föds för tidigt ger viktig information till föräldrar, vårdpersonal och alla andra som kommer i kontakt med för tidigt födda barn. Det är viktigt att också föräldar har kunskap om dessa, så de lättare kan ta del av vården och behandlingen av sitt eget barn. Att föräldrar och andra närstående hjälper till vid kuvösen, har visat sig vara ovärderligt för barnets medicinska framsteg.
I Sverige föds varje år omkring 5000 barn för tidigt. De flesta av dessa barn har i dag få medicinska problem. De allra minsta måste emellertid genomgå en långvarig sjukhusvistelse, innan de kan klara sig på egen hand.
Problemen med för tidig födsel är detaljerat och pedagogiskt beskrivet. Vi får följa med i hur barnet utvecklas. Behandlingssätt och -principer gås grundligt igenom. Denna bok fyller ett stort tomrum i vården av för tidigt födda barn.