Punkindustriell hårdrockare med attityd (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
296
Utgivningsdatum
2007-09-01
Förlag
Författarhuset
Dimensioner
233 x 164 x 25 mm
Vikt
560 g
SAB
uHc
ISBN
9789189390638
Punkindustriell hårdrockare med attityd (inbunden)

Punkindustriell hårdrockare med attityd

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2007-09-01

Slutsåld

Varje generation måste göra det - och på sitt sätt. Den inre resan för att bryta sig loss. Och varje människa måste vandra erfarenhetens väg för att finna sig själv och upptäcka sin värld.

Många söker sig långt bort från det vanliga, det gråa och anpassliga ... innan maskineriet obevekligt pressar på mot likformighet och anpassning.

En del gör det genom att revoltera. Ofta är det sunt, kanske nödvändigt. Att söka och konfrontera, prova och provocera. Men det finns också destruktiva drag som man måste lära sig hantera för att undvika de värsta misstagen och mildra smällarna.

Amanda är en helt vanlig tjej eller - om man så vill - en fullständigt unik människa. Hon lämnar oskulden bakom sig och tar fighten med livet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Punkindustriell hårdrockare med attityd. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. tonårs bok
    bonadea, 31 augusti 2015

    En typisk ungdoms bok och säkert därför jag inte uppskattade den, handlade om én tonårs tjejs osäkerhet, tankar kring sex, längtan efter att få en pojkvän och mycket fylla och spya. Men är man mellan 14-17 år så kan man nog tycka om denna bok.

  2. Nya tuffa generationsromanen!
    Svinto, 18 november 2007

    Inga larviga omskrivningar här! Här får du en spegel att se tillbaka till tonårsåren med! Tur att man tagit sig igenom det! Men himla bra bok, för både ungdom och vuxen!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Louise Halvardsson