Visning pågår (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-04-16
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393103
Visning pågår (e-bok)

Visning pågår E-bok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-04-16

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Morgonen efter en husvisning i Bromma hittas pappan död av sexåriga dottern Astrid. Inget tyder på inbrott och mordvapnet är en av familjens egna köksknivar. Det enda som talar för att någon utomstående kan vara inblandad är att Astrid påstår att en okänd man har klappat henne på kinden under natten. Emma Sköld på Länskriminalpolisens våldssektion utreder fallet. Hon misstänker att mannens hustru kan ligga bakom dådet, men när fler mord sker i samband med husvisningar ställs allt på ända. Vad är det egentligen som pågår i det på ytan idylliska och välmående bostadsområdet? Och vad är kopplingen mellan offren?

Visning pågår är den tredje fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld. Sofie Sarenbrant är författare, journalist och fotograf. Hon bor i Bromma med sin man och två döttrar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Visning pågår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs den
    Hans Petersson, 18 april 2022

    Som alla Sofis böcker är så är den mycket läsvärd och hoppas på en fortsättning så småningom den håller samma klass som hennes övriga

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofie Sarenbrant