Ett hem: Carl och Karin Larssons värld (e-bok)
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (63.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-05-03
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189393981
Ett hem: Carl och Karin Larssons värld (e-bok)

Ett hem: Carl och Karin Larssons värld E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2023-05-03

Styckköp

89 159 Du sparar 70 kr!

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
  • Skickas inom 1-2 vardagar
    Bokus Pluspris: 229 259
Visa alla 1 format & utgåvor
Välkommen till Lilla Hyttnäs, hem åt två av de största konstnärskapen Sverige någonsin sett.

När Carl och Karin Larsson flyttade hem till Sverige efter flera år utomlands, fick de en liten stuga i Sundborn av Karins far. Stugan i Dalarna blev Carls och Karins gemensamma konstprojekt där deras artistiska talanger resulterade i en ovanligt modern och personlig arkitektur, färgsättning och inredning. Genom Carls målningar har det blivit ett av världens mest kända hem. Ljuset, Karins fria inredningsstil och det livliga familjelivet, så som det skildras i Carls älskade akvareller, har blivit synonymt med bilden av Sverige.

Nu bjuder Lilla Hyttnäs in och visar upp sig så som det aldrig tidigare setts. Med intresseväckande texter som ger en historisk kontext och fantastiskt foto stylat av Elsa Billgren får alla beundrare av sekelskifteskonstnärerna chans att upptäcka deras största verk: hemmet.

ETT HEM ger en unik inblick till ett av Sveriges kändaste hem. Med Carl och Karin Larssons liv och konstnärsskap i fokus visar lifestyle-experten Elsa Billgren upp hemmet och inspirerar till att skapa samma känsla i ditt eget hem.

Carl & Karin Larsson var verksamma i sekelskiftets Sverige. Deras konstnärskap verkade i stark symbios bland annat genom att hon skapade miljöerna som han sedan avbildade. Motiven från deras hem Lilla Hyttnäs i Sundborn har kommit att representera bilden av Sverige och älskas världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna