Reningseld (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-15
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189409736
Reningseld (e-bok)

Reningseld E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-09-15
79
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mileja Immonen har genom okonventionell terapi medicinerat sig in i ett känslobefriat liv. Dagarna fylls av bakteriefobiska rutiner och hon undviker all form av närhet. Alla människor bär på hemligheter, men Milejas riskerar att avslöjas när hennes psykiatrikers son försvinner och hon hamnar i polisens rampljus.

Kamilla beskriver sig själv som intensiv på det groteska sättet. Som tioåring avslutade hon sin mammas liv. Rättspsykiatrisk vård och en konstant närvarande skötare blev påföljderna och som vuxen har Kamilla utvecklat manipulativa metoder för att få kontroll över sitt liv och sin fästman.

När blir någonting oförlåtligt? Hur kan olika människorstrauman bindas samman till ett helvete? Och hur renar man sitt samvete?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jessica Lincke

  • Tormentum: patient 7

    Jessica Lincke

    Cornelia, en ambitiös gruppledare inom psykiatrin, blir inbjuden till att agera mullvad i en mänsklig studie. Syftet är att observera vad som händer med mentalsjuka när de utsätts för psykisk stress. Hon har precis blivit lämnad av sitt livs kärle...

  • Julskuggor

    Linda Andersson, Jessica Lincke, Christoffer Sorner, Maria Fallström, Therése Johansson

    Julen infaller under årets mörkaste tid. Genom århundraden har vi människor försökt hålla de hotfulla skuggorna borta - med tända ljus, mys framför granen, julsånger och vänskapliga klappar. Nio författare, nio noveller på temat jul - med både mör...