MeloDrama Queens: Vad kan gå fel! (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (213.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Nanne Grönvall
Utgivningsdatum
2021-12-22
Förlag
Bookea
ISBN
9789189413269
MeloDrama Queens: Vad kan gå fel! (ljudbok)

MeloDrama Queens: Vad kan gå fel! Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-22

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mimmi och Pirjo - två artister vars storhetstider har passerat bäst-före datum, åker motvilligt på en gemensam turné i förhoppning att slippa tomma lokaler och inställda konserter. Båda lever kvar i sina divabubblor och dessutom har de alltid avskytt varandra ända sedan de träffades i mitten på nittiotalet. Mimmis livlina i den tuffa nöjesbranschen är hennes trogna vänner - MeloDrama Queens.

Välkommen in i en galen nöjesvärld! Att hålla sig aktuell i underhållningsbranschen är en konstart. Att dessutom åldras och försöka hålla jämna steg med digitalisering, influencers och sociala medier, visar sig inte vara helt lätt. I en vardag präglad av konkurrens tar sig MeloDrama Queens igenom glädje, sorg, fram- och motgång tillsammans.

Jakten på att känna sig behövda och bekräftade leder MeloDrama Queens ut på hisnande äventyr. Ena dagen är man en stor stjärna och i nästa stund är det knappt någon som ens känner igen en. Vem vet vad som kan gå fel i en MeloDramatisk värld?

Nanne Grönvall har genom decennier rönt stora framgångar som artist, låtskrivare, programledare i radio och tv och skådespelerska på teaterscener runt om i Sverige.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »