Spökskrivaren S1E10 (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Spökskrivaren (del 10)
Utgivningsdatum
2021-08-27
Förlag
Bookea
ISBN
9789189413849
Spökskrivaren S1E10 (e-bok)

Spökskrivaren S1E10 E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-27

Styckköp

39

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När förlaget ringer och vill träffa Gauthier, vet han inte vad han ska tro. Han intalar sig att ett möte inte behöver innebära något avtal och bestämmer sig för att åka dit. Redaktören möter upp tillsammans med förlagets jurist, de tycker om Gauthiers manus, men där finns ett problem - de ser likheter med Milli Månsons sätt att skriva och undrar vilken slags förhållande de båda har.

När förlaget sedan ringer Milli för att stämma av, går hon i taket och hotar att säga upp allt samarbete med Gauthier - om de över huvud taget överlever vad Gauthier dragit in dem i.

Vad Samuel och Milli sedan ber Gauthier om, får honom att känna att det finns hopp, trots allt. Både dyker upp på releasefesten för Gauthiers och Jasmins böcker, tillsammans landets kulturelit. Men överraskningarnas tid är ändå inte förbi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Spökskrivaren S1E10. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 31 augusti 2021

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Boken Spökskrivaren av författaren Håkan Lindgren är en lite annorlunda feelgoodbok. Den innehåller mycket humor, och driver en hel del med författare. Den är välskriven och lättläst, och visst känner man igen en hel del människor som författaren syftar på. Men jag tror nog förhoppningsvis att dom har humor, och kan ta det. Kan absolut rekommendera boken för en stunds lättsam läsning. Eller att lyssna på den, bra uppläst av Ola Rapace.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Lindgren