Kom ut och lek (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (313.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Johan Carlberg
Utgivningsdatum
2021-12-02
Förlag
Bookea
ISBN
9789189413856
Kom ut och lek (ljudbok)

Kom ut och lek Ljudbok

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-12-02

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Robert kommer hem från en kväll hos sin älskarinna hittar han sin fru i soffan. Hon har blivit mördad. Känslofylld bestämmer han sig för att vänta med att hämta barnen hos sina vänner tills dagen efter. Vad han inte vet om är att barnen redan är borta.

Jens Holm arbetar som kriminalpolis i Falkenberg. När mordet och de försvunna barnen hamnar på hans bord kommer mörka hemligheter upp till ytan. Jens inser att hans liv har byggts upp på förtryckta minnen och att det finns människor i hans närhet som inte går att lita på.

"Kom ut och lek" är en fängslande deckare om svek, barndomsminnen och småstadslivet. Hur kan två barn spårlöst försvinna i en stad där alla känner alla?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kom ut och lek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fängslande och engagerande!
  Maria Kinnman, 30 juni 2022

  Susanna Björnberg skriver på ett sätt som håller läsaren/lyssnaren fången från första stund. Med underbar känsla för detaljer och eminente inläsare Johan Carlbergs fina inlevelse därtill målas en hel värld upp, lika skrämmande som vackert inbjudande. Jag ser fram emot att få fortsätta följa Jens Holm och hans kollegor på fler spännande äventyr i Slöinge!

 2. Så spännande!
  Lydia E, 29 juni 2022

  Snubblade just över den här som jag fått rekommenderad för mig av några vänner. Wow, går inte att lägga ifrån sig, vill bara veta hur det ska gå! Så spännande! Och vilka målande personbeskrivningar!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Susanna Björnberg

 • Som en tjej - en antologi

  Eva Ullerud, Carina Aynsley, Susanna Björnberg, Ingemar Wiklund, Jessica Lindell Hörning

  Vad associerar du till när du hör ordet "tjejigt"? Själv blev jag förfärad över vilka negativa ord jag själv associerade till, ord som blåst, svag och överkänslig, förutom ord som fnittrig, rosa, tuggummi och Barbie. Jag har själv retat killar för...