Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-02-28
Förlag
Mindboozt AB
SAB
Vef
ISBN
9789189423053
Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt (häftad)

Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2023-02-28
249
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan hypnos verkligen hjälpa dig att somna?
Om du någonsin har kämpat för att sova kommer du att veta vilken inverkan det kan ha på ditt dagliga liv och hur utmattande det kan vara. Sömnlöshet kan göra det riktigt svårt att somna och sova en hel natt. Några sömnlösa nätter kan vara ok fast när det blir till veckor, månader och år kan det orsaka förödelse i våra liv.

En av tre personer kämpar varje natt för att kunna sova. Den främsta orsaken till sömnlöshet är vanligtvis stress och oro. Att inte kunna somna kan orsakas av många olika faktorer även om det vanligtvis är livsstil och ohjälpsamma sömnvanor, som lätt kan förbättras för en bättre nattsömn. Tack och lov finns det effektiva sätt att övervinna sömnlöshet, vilket kan göra stor skillnad i din livskvalitet.

En god natts sömn handlar om så mycket mer än att bara sova. I boken lär du dig olika tekniker för sömn, hur du kan somna snabbt och vilka rutiner som hjälper dig att slappna av och träna dig själv att sova. Du får veta hur du kan skapa din egen sömnrutin med hjälp av olika tekniker för snabb avslappning fast också hur du stoppar skenande tankar, oro och stresspåslag. De flesta som har svårt att sova investerar enormt mycket tid, ansträngning och pengar på att åtgärda problemet. Hemligheten inte ligger i vad du gör, utan vad du lär dig att inte göra. . . . ju mer frustrerad du blir av sömnlöshet desto mer utmanade blir det att somna.

Det är dags att säga adjö till den onda cirkeln av sömnlösa nätter genom att träna om din hjärna att sova. Somna snabbt och återställ den livskvalitet du förtjänar - för gott.

Camilla Gyllensvan har under många år lärt sina klienter att somna genom att eliminera stress, oro och negativa tankar med hjälp av hypnos och meditation. I boken avslöjas hur du kan uppnå, djup sömn och att somna snabbt- för lugn obruten sömn varje natt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt
 2. +
 3. Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra halvan av livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leva livet : hälsa, mat & välmående för andra h... av Mai-Lis Hellénius, Tommy Cederholm, Harry Flam (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Somna snabbt : hur du sover gott, släpper stress och oro för en perfekt obruten sömn varje natt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Äntligen en god nattsömn!
  Isabella Völker , 3 mars 2023

  Camilla Gyllensvan tar ett helhetsgrepp om det där med sömnsvårigheter. I "Somna snabbt" får du veta vilka yttre justeringar du behöver göra för att kunna sova gott och för att släppa stress och oro. Samtidigt lär du dig att lyssna inåt. Just den biten är så viktig men det är något som gärna hamnar på efterkälken i vardagens ekorrhjul.

  Med hjälp av kraftfulla, konkreta övningar leder författaren dig till ett tillstånd av inre lugn och sinnesfrid. Investera i dig själv och ta dig tid... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Gyllensvan