Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2001-02-27
Förlag
Piratförlaget
ISBN
9789189426467

Svart resa E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2001-02-27
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"En kvinna på väg mot de sextio, ja redan där. En svensk kvinna. Nånting man vill bli av med, lägga på någon trevlig hylla så man vet var man har henne. Där ska hon sitta och skola om sig till resignation och tacksamhet.

Den här kvinnan stannade inte kvar där de ställt henne. Hon slet sig och började resa. Hon mötte män ur andra kulturer och de fann henne både vacker och intressant. De tyckte hon var bra som hon var. De bjöd upp henne till dans och Liv.

Och hon dansade och märkte att hon fanns. Det var inte som de sagt, att nu var det slut."

Nu när Kerstin Thorvall fyllt 75 år är hon en av våra största och mest beundrade författare. Hennes böcker säljer i stora upplagor, hon får mängder av brev från sina läsare och hon får lysande recensioner på våra kultursidor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svart resa. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sisådär!
    Engelbrecht (Västerås), 19 november 2014

    I och för sig en trevlig handling om en 60-årig kvinna som sticker till Afrika på det ena äventyret efter det andra. Det som drar ner betyget är ett slarvigt och osammanhängande språk som gör boken mer svårläst än den borde vara.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Thorvall