Husbil genom Sverige (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2022-05-17
Upplaga
1
Förlag
Kartförlaget
Dimensioner
13 x 256 x 167 mm
Vikt
1040 g
ISBN
9789189427129

Husbil genom Sverige

(24 röster)  |  Läs 4 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-05-17
248
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Husbilssemester, trendigt, flexibelt och bekvämt! Bo hemma och variera utsikten längs resans gång! Husbil genom Sverige är guiden för dig som vill ut och åka på de svenska vägarna. Fylld med information om spännande resmål, natursköna platser, vackra vägar och sevärdheter blir den din guide på turen. Låt resan bli en del av målet!

I boken presenteras 16 varierande husbilsturer genom Sverige. Varje tur visas på en karta där även sevärdheter och populära ställplatser är markerade. Platser och sevärdheter som passeras eller är värda en omväg presenteras här med text och vackra bilder. En inforuta beskriver typ av ställplats, dess läge och omgivning, GPS-koordinater och annat som kan vara bra att veta när du väljer plats för natten och morgonens nya utsikt.Svensk text.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Husbil genom Sverige
 2. +
 3. Husbil genom Europa : turförslag för husbilssemestern 2023

De som köpt den här boken har ofta också köpt Husbil genom Europa : turförslag för husbilssem... (häftad).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Husbil genom Sverige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Husbil genom Sverige
  Helena Jaros, 6 november 2023

  Mycket fin och välgjord bok, absolut! Vackra bilder, bra info samt kartor. Boken har allt! Den är verkligen prisvärd! Rekommenderas!

 2. Nybörjargodis
  Lillemor Rehnberg, 3 april 2023

  Vår erfarenhet av att leva på vägarna är i princip noll. Vi har mest rest till och från. Snart är det dags för oss att lämna huset och tillbringa 6 månader i husbil innan det är dags för inflytt i nytt hus. "Husbil genom Sverige" kommer att tillsammans med motsvarande Europabok bli vår reseguide. Här finns så många inspirerande förslag och tips om sevärdheter och andra fina och trevliga ställen både längs med föreslagna sträckor och en liten bit från den stora vägen. En guldgruva för husbilsrockies.

 3. Husbilsbok
  Helena Persson, 30 mars 2023

  Har kollat i den, ser bra ut många fina turer, ska bli kul att följa den under sommaren när vi åker ut.

 4. Upplev Sverige med Husbil
  URHU, 28 juni 2022

  Boken ger flera intressanta förslag på rutter. Tyvärr märks det att förlagan troligen är tysk, här finns flera faktafel t.ex. att Umeå ligger vid Östersjön. Hade gärna sett att rutterna fanns inlagda i sverigekartan för en bättre överskådlighet. Men det är mindre skönhetsfläckar, boken kan vara stor hjälp på resor runt i Sverige. Bra layout, många bilder som underlättar valen.

Visa alla 4 recensioner