Utan att veta vart (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Joelsgården e-noveller (del 17)
Utgivningsdatum
2023-05-01
Förlag
Joelsgården Förlag
ISBN
9789189429574
Utan att veta vart (e-bok)

Utan att veta vart E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-05-01
13
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Utan att veta vart: Åsa tror att hon har hittat den perfekta mannen. Hon är upp över öronen förälskad och när han till en början ger henne all sin uppmärksamhet ser hon inte vad som är på väg att hända. Intet ont anande gör hon allt för honom men får uppleva en helt annan verklighet. - En fiktiv novell som tyvärr skulle kunna vara sann.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Utan att veta vart. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och viktig berättelse
    Läsaren, 13 augusti 2023

    Lättläst och viktig berättelse om en kvinnas kamp mot "mäns våld mot kvinnor". Först var jag lite orolig över att läsa den, jag trodde att det skulle finnas blodiga och väldigt traumatiska scener, vilket det förvisso finns men de går att läsas igenom trots om man har en känslig själ. Bra skrivet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anette Svensson

  • Litteraturdidaktik : språkämnen i samverkan

    Ylva Lindberg, Anette Svensson

    Litteraturdidaktik - ¿Språkämnen i samverkan erbjuder ett språköverskridande perspektiv på litteraturdidaktisk forskning och praktik utifrån två skilda fokus. Del ett, ¿innovationer, består av kapitel som lyfter praktiknära forskning och litteratu...