Medial läkning : hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur man kan läka (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Medial läkning
Antal sidor
462
Utgivningsdatum
2023-01-24
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Linda Söderlund, Eva Trägårdh
Originaltitel
Medical Medium : Revised & Expanded Edition
Dimensioner
245 x 180 x 32 mm
Vikt
1310 g
SAB
Vml
ISBN
9789189437234

Medial läkning : hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur man kan läka

(3 röster)
Inbunden,  Svenska, 2023-01-24
335
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur man blir frisk

En reviderad och utökad utgåva av boken som startade en hälsorevolution den första boken i serien Medial läkning av författaren Anthony William. Det medicinska mediet Anthony William har hjälpt miljoner människor, som aldrig riktigt fått rätt vård, att läka från sjukdom och hälsobesvär. Det kan handla om feldiagnoser, ineffektiva behandlingar eller helt enkelt situationer som inte läkare rår på med den kunskap som finns idag. Nu är författaren tillbaka med en uppgraderad utgåva av den bok som först öppnade dörren till Medial läkning.

Med tillgång till en enorm källa av information om läkning och hälsa som vetenskapen inte kommer upptäcka på årtionden, förklarar Anthony grundorsaken till människors smärta och sjukdom och vad de behöver göra för att bli friska. Hans verktyg och program ger enastående resultat.

Medial läkning avslöjar sanningen bakom kroniska symtom, tillstånd och sjukdomar som medicinska samfund fortsatt missuppfattar eller har problem med att förstå, såsom borrelia, fibromyalgi, binjureutmattning, kroniskt trötthetssyndrom, hormonell obalans, Hashimotos sjukdom, multipel skleros, depression, kronisk inflammation, autoimmunitet, neurologiska problem, blodsockerrubbningar, tarmsjukdomar och mer därtill.

Denna nya utgåva erbjuder även stöd för immunsystemet, nya spännande recept samt fler lösningar för att återfå balans i själ och ande efter sjukdom och andra känslomässigt omtumlande händelser. Vare sig du har fått en diagnos som du inte förstår, symtom som du inte vet hur du ska bli av med eller om någon du älskar har blivit sjuk, innehåller boken de svar du behöver. Det är också en vägledning för alla som vill veta hemligheten för att leva ett längre och friskare liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medial läkning : hemligheterna bakom kronisk och mystisk sjukdom och hur man kan läka
  2. +
  3. Medial läkning : leverns okända kraft

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medial läkning : leverns okända kraft av Anthony William (inbunden).

Köp båda 2 för 653 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anthony William