Tecken från andevärlden : lär dig avkoda budskapen från andevärlden (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
251
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Livsenergi
Översättare
Ida Ingman
Originaltitel
I'm still with you
Dimensioner
215 x 155 x 20 mm
Vikt
502 g
SAB
Blb
ISBN
9789189437623
Tecken från andevärlden : lär dig avkoda budskapen från andevärlden (inbunden)

Tecken från andevärlden : lär dig avkoda budskapen från andevärlden

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2023-09-21
309
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Livet här på jorden är härligt, men det varar inte för evigt. Det vet vi alla, även om det är svårt att ta till sig. Helt plötsligt står vi där en dag och sörjer någon vi älskar. Det är en hård och bister sanning, men det finns olika sätt att se på livet och med ett öppet sinne kan vi få vara med på en ny resa även när våra nära och kära vandrat över till Andra sidan. En vacker väg är att lyssna till de tecken vi får från andevärlden och lära oss förstå livet efter detta. Om vi vågar tro på att våra nära och kära fortfarande finns omkring oss även när de har lämnat jordelivet är det inte bara en tröst, det erbjuder en förståelse för den större bilden av livet, jorden och universum.

I Tecken från Andevärlden delar Sherrie Dillard, välkänt medium och författare till många böcker på det andliga temat, med sig av fantastiska, varma och häpnadsväckande berättelser ur verkligheten om hur människor får kontakt med sina vänner och släktingar i andevärlden. När vi får läsa om dessa upplevelser blir det tydligt hur kärlekens kraft inte låter sig hindras av gränsen mellan den här världen och den nästa.

Som läsare får man även ta del av spännande och svindlande insikter om själsgranskningen som äger rum efter övergången och hur den processen påverkar och lyfter de som är kvar i livet.

Denna bok är rik på hopp och tröst och Dillard vägleder sin läsare på en transformerande själ-till-själ resa. Till din hjälp finns även fina övningar och välgörande meditationer för att läka sorg, återfå livsglädje och fortsätta din själsresa tillsammans med de som har gått vidare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tecken från andevärlden : lär dig avkoda budskapen från andevärlden
  2. +
  3. Andliga tecken & symboler : upptäck de vägledande budskapen som omger dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Andliga tecken & symboler : upptäck de vägledan... av Sherrie Dillard (häftad).

Köp båda 2 för 488 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sherrie Dillard