Human design : hitta livets flöde med din unika design (inbunden) NY
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
303
Utgivningsdatum
2024-03-26
Upplaga
1
Förlag
Livsenergi
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
Human Design
Dimensioner
218 x 159 x 24 mm
Vikt
578 g
SAB
Dokb,Blc
ISBN
9789189437760

Human design : hitta livets flöde med din unika design

Inbunden,  Svenska, 2024-03-26
282
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Human design är en spännande och aktuell metod för självkännedom och inre utveckling. Grunden i fyra mycket gamla och etablerade traditioner - Tree of Life/Kabbala, I Ching, Chakrasystemet och Astrologi - gör human design till ett väldigt träff säkert och konkret verktyg för att beskriva unika energityper och lära känna oss själva och andra. Det finns fem olika energityper: Manifestor, generator, manifesting generator, projector och reflector.

Kunskapen om vår unika design hjälper oss att leva vårt sanna jag istället för det konstruerade jag vi ofta lever efter som är byggt utifrån omgivningens förväntningar. Den ger dig klarhet i hur din energi flödar, hur du enklast får saker att hända, vilken strategi du ska använda för att få saker att hända, din signatur och ditt icke-jag, din auktoritet - delen av dig som tar rätt beslut i samklang med ditt högre syfte, din profil och vilka gåvor du har - helt enkelt hur det är menat att du ska fungera i den här världen!

Författaren Jenna Zoë har studerat human design i 10 år och arbetat för att tillgängliggöra detta ganska komplicerade system så att vem som helst kan använda det och skapa positiv förändring i livet. I den här boken avslöjar hon kraften och potentialen i human design och med enkla steg visar hon dig hur du kan använda dina resultat för att skapa ett fantastiskt liv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Human design : hitta livets flöde med din unika design
  2. +
  3. Pojken, mullvaden, räven och hästen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pojken, mullvaden, räven och hästen av Charlie MacKesy (inbunden).

Köp båda 2 för 521 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »