Lätt att Somna - nu med sköna toner - sova - sömnproblem (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (21.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Fogelberg
Utgivningsdatum
2020-12-03
Förlag
Periskop Förlag
ISBN
9789189443068
Lätt att Somna - nu med sköna toner - sova - sömnproblem (ljudbok)

Lätt att Somna - nu med sköna toner - sova - sömnproblem Ljudbok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-12-03

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Lätt att somna - Nu med sköna toner är en guidad meditation med sömngivande tal, bland annat med lugna berättelser, som leder till avkoppling, så att du kan somna skönt. Det är jag, Anders Fogelberg, som talar. På den här utgåvan har jag kompletterat talet med härlig och rogivande musik. Det är en guidad meditation som jag först utvecklade för att hjälpa min särbo, som inte kunde somna utan sömntabletter. Hon försökte varje natt tills hon gav upp och tog en tablett. Hon säger själv i en tidningsintervju att den hjälpt henne att bli av med grava sömnproblem.

Senare gjorde jag en omarbetning av meditationen så att den skulle passa alla och gav ut den som ljudbok. Det är nu tusentals som använt den och nu finns denna utgåva med sköna toner.

Jag är utbildad coach och arbetar med guidade meditationer sedan 2005. Jag har också undervisat i coaching.

"Om du vill beställa Lätt att somna - nu med sköna toner så kommer du att få uppleva att ditt sinne sakta lugnas ned till Anders Fogelbergs lugna och behagliga röst."

Du kommer att få lyssna till skön avslappning som går över i fantasifulla guidningar, som även låter ditt sinne komma till ro, din kropp och själ få vila och du kan gå in i sömn.

Sagt om Lätt att Somna:

"Nöjd! Efter fem år med svåra insomningsbesvär är jag så glad att detta funkar på mig!"

"Somnar varje gång innan boken nått sitt slut, bra och avkopplande ljudbok"

"Jag lovar er att man somnar när han pratar. Fantastiskt!!!" Personlig Tränare
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Lätt att Somna - nu med sköna toner - sova - sömnproblem. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt bra sömnskiva!
  Sover bra nu, 3 december 2020

  Den bästa lugna musiken och rösten som jag upplevt, somnar lugnt och fort! Kan varmt rekommenderas till alla som har svårt att somna. Tack!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anders Fogelberg

 • Lätt att Somna

  Anders Fogelberg

  Om du vill beställa Lätt att somna, kommer du att få uppleva att ditt sinne sakta lugnas ned till Anders Fogelbergs lugna och behagliga röst. Du kommer att få lyssna till skön avslappning som går över i fantasifulla guidningar, som låter ditt sinn...

 • Lätt att rena sinnet när du lagt dig - snabba trumslag, avslappning, toner, tal

  Anders Fogelberg

  Avslappning när du lagt dig, nu med en unik och nyskapande upplevelse! Det får du om du vill beställa denna ljudbok Efter en renande trumma och en guidad meditation har du möjlighet att somna och vara lugn inför: viktiga möten, tävlingar, sport, n...