Zarathustra talar till makaronerna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2005-05-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
h:ström - Text & Kultur AB
Dimensioner
210 x 110 x 8 mm
Vikt
160 g
ISBN
9789189447554
Zarathustra talar till makaronerna (häftad)

Zarathustra talar till makaronerna

Häftad Svenska, 2005-05-01
99
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
"Den sjunde övermänniskan av släkten Zarathustra - vars urfader och namne såg solen och stenen 1200 f Kr i staden Balkh i provinsen Airyana Vaejah någonstans i Östpersien - lämnade hembyn vid en ålder av trettio för att förädlas uppe i bergen. Som stormhatten när den dödligt giftiga växten blandas med vatten och upphöjs till medicin skulle han vända sig inåt och söka helheten. Han skulle undkomma människans kliniska själsdöd, hennes gravlika vardag och visionerna som ruttnat. I ryggsäcken hade han ett bröd, en fisk och en butelj vin."

- Så inleds Stefan Whildes kongeniala framställning av Nietzsches klassiska text om Zarathustra, här för vår samtid. Är världen numera mogen lindansaren?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Zarathustra talar till makaronerna
  2. +
  3. Samlaget

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samlaget av Stefan Whilde (häftad).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

"Den sjunde övermänniskan av släkten Zarathustra vars urfader och namne såg solen och stenen 1200 f Kr i staden Balkh i provinsen Airyana Vaejah någonstans i Östpersien lämnade hembyn vid en ålder av trettio för att förädlas uppe i bergen. Som stormhatten när den dödligt giftiga växten blandas med vatten och upphöjs till medicin skulle han vända sig inåt och söka helheten. Han skulle undkomma människans kliniska själsdöd, hennes gravlika vardag och visionerna som ruttnat. I ryggsäcken hade han ett bröd, en fisk och en butelj vin."

Så inleds Stefan Whildes kongeniala framställning av Nietzsches klassiska text om Zarathustra, här för vår samtid. Är världen mogen lindansaren?