Vedergällningen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (345.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2022-04-12
Förlag
Bookea
ISBN
9789189448414
Vedergällningen (ljudbok)

Vedergällningen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-04-12

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Den 37-årige forskaren och författaren Martin Nordvall gjorde processen kort med den man som visade sig vara hjärnan bakom den arrangerade trafikolyckan som skördade hans mor och morföräldrar livet. Det visade sig att Martins morfar, biskop emeritus Einar Nordvall, hade skrivit ett komprometterande bokmanus om mannen och hans familj. Att publicera manuset skulle tveklöst få förödande konsekvenser, inte bara för familjen, utan även ända upp i maktens korridorer.

Martin är övertygad om att det finns ytterligare personer som var inblandade i den arrangerade trafikolyckan. Personer med stor makt. Han beslutar sig för att genomföra den slutgiltiga vedergällningen och han tänker göra det på sitt eget bestialiska sätt. Vägen dit kantas av oväntade problem som kan få ödesdigra konsekvenser om de inte röjs undan.

Samtidigt inleder han ett samarbete med sin gode vän Octavio Santana i Colombia. Octavios stora affärsimperium utgörs främst av fastigheter, men består även av ett litet kokainplantage i Colombias regnskog. Och det är just denna del av verksamheten som Martin involveras i. Den högt aktade forskaren och författaren lever därmed ett riskabelt dubbelliv.

"Vedergällningen" är en spänningsroman som tar med läsaren på en gripande historia om hämnd, ilska och sorg. Det är en berättelse om en desperat men smart man med ett tydligt mål. Ett mål som ingen kan hindra honom från att nå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mikael Nabrink