Den frusne mannen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-10
Förlag
Bookea
ISBN
9789189448568

Den frusne mannen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-03-10

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hur hänger ett terrorattentat ihop med Himalaya och ett äktenskap på upphällningen? När advokaten Harald oväntat får chansen att leda ett projekt i Kashmir, Indien, kan han inte tacka nej. Hans äktenskap håller på att haverera och han har börjat önska sig mer av livet än en relation som skaver. Men projektet leder till ett större äventyr än han väntat sig. Det blir en dramatisk resa som ställer krav på honom som man och människa. Han får hjälp av den lokala kontaktpersonen, Miss Eva Gelanijh, men kan han verkligen lita på henne?

Den bäste vännen Erik anser att Haralds fru, Louise, behandlar sin man likt en överambitiös arborist. Vännen blir ett viktigt stöd när äventyren vid Himalayas fot förföljer Harald tillbaka till Stockholm, där han på nära håll blir indragen i ett terrorattentat.

"Den frusne mannen" är en spänningsroman om faran med livet och glädjen i kärlek. Vi får ta del av Haralds sökande efter ett liv som känns äkta i en tillvaro som rymmer internationella konflikter och terrorister. Berättelsen skildrar en längtan efter intimitet, ärlighet och innerlighet. Ska man akta sig för att önska för mycket?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den frusne mannen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Pageturner
    Zug, 27 mars 2022

    En relationsroman som utspelar sig i varierande miljöer med starka och trovärdiga karaktärer, spänning, hög igenkänningsfaktor, fint målande språk och bra berättartempo. Kan varmt rekommendera! Läste slut på en dag.

Visa alla 1 recensioner