Från sanningssökande till styrmedel - Moderna utvärderingar i offentlig sek (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Forskning om offentlig sektor (del 3)
Antal sidor
248
Utgivningsdatum
2002-02-01
Upplaga
2
Förlag
Santérus Förlag
Medarbetare
Sahlin-Andersson, Kerstin
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
365 g
SAB
Odc,Od:dd
ISBN
9789189449404

Från sanningssökande till styrmedel - Moderna utvärderingar i offentlig sek

moderna utvärderingar i offentlig sektor

Häftad,  Svenska, 2002-02-01
372
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det talas mycket om utvärdering i den offentliga sektorns organisation er. Många dras in i de allt synligare, vanligare och komplexare utvärd eringsprocesserna. Denna bok handlar om hur utvärderingar görs, hur de används och om de kan möta alla förväntningar som ställs på dem. Kan man t.ex. styra med hjälp av utvärderingar? Vad kan man lära av dem? V ilka effekter får de? Utvärderandets legitimitet, rituella aspekter oc h negativa sidor lyfts fram. Roller och relationer diskuteras.Boken vä nder sig till alla som kommer i kontakt med utvärderingar i sitt arbet e eller av ren nyfikenhet. Den manar till eftertanke inför framväxande och alltmer spridda utvärderingsideal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från sanningssökande till styrmedel - Moderna utvärderingar i offentlig sek
  2. +
  3. En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt en fängelsepastor om livet

De som köpt den här boken har ofta också köpt En bra dag att dö : vad 276 avrättningar lärt e... av Carina Bergfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 461 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Det talas mycket om utvärdering i den offentliga sektorns organisationer. Många dras in i de allt synligare, vanligare och komplexare utvärderingsprocesserna. Denna bok handlar om hur utvärderingar görs, hur de används och om de kan möta alla förväntningar som ställs på dem. Kan man t.ex. styra med hjälp av utvärderingar? Vad kan man lära av dem? Vilka effekter får de? Utvärderandets legitimitet, rituella aspekter och negativa sidor lyfts fram. Roller och relationer diskuteras.

Boken vänder sig till alla som kommer i kontakt med utvärderingar i sitt arbete eller av ren nyfikenhet. Den manar till eftertanke inför framväxande och alltmer spridda utvärderingsideal.