Ett dödligt budskap (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (357.9 MB)
Språk
Svenska
Serie
Kitt Hartley (del 1)
Inläsare
Alexandra Zetterberg Ehn
Utgivningsdatum
2021-10-30
Förlag
Bokförlaget Polaris
Översättare
Lina Johansson
ISBN
9789189450479

Ett dödligt budskap Ljudbok

(7 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-10-30

Styckköp

109
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kitt Hartley är bibliotekarie på universitetsbiblioteket i York och det närmaste hon kommit att lösa brott i sitt liv är att läsa hundratals deckare. Tills en dag, då två poliser plötsligt dyker upp på biblioteket för att informera Kitt om att hennes bästa vän Evie sitter häktad, misstänkt för att ha mördat sin odräglige expojkvän Owen.

Kitt kan inte tro sina öron och hon är övertygad om att Evie är oskyldig, men bevisningen är inte till Evies fördel och kommissarie Halloran som leder utredningen är säker på att de hittat den skyldiga. Kitt vägrar dock ge upp så lätt och bestämmer sig för att göra egna efterforskningar. Till sin hjälp har hon biblioteksassistenten Grace, och kunskaper om brottsutredningar inhämtade under ett helt liv av deckarläsande. När ytterligare ett mord inträffar står det klart att Yorks pittoreska kullerstensgator hemsöks av en mördare som är långt mer hänsynslös än någon kunnat ana. Kitts utredning intensifieras - men kommer hon hitta gåtans lösning innan mördaren slår till igen?

Ett dödligt budskap är den första delen i serien om Kitt Hartley.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ett dödligt budskap. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ojämt berättad historia
    - (Uppsala), 26 december 2021

    Hade väldigt svårt att bestämma mig för vad jag tyckte om denna bok. I delar är den en 2a i betyg och i delar en 4. Något krystad plot men det som i mitt tycke drar ner betyg mest är de flickrumsromantiska beskrivningarna som återkommer tid som tätt. Blir lite småfånigt och står i sådan kontrast till resten av berättandet som håller en betydligt högre nivå.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Helen Cox