Genom dig (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (261.7 MB)
Språk
Svenska
Serie
Hanna Brander (del 1)
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-12-09
Förlag
Bokförlaget Polaris
ISBN
9789189450714
Genom dig (ljudbok)

Genom dig Ljudbok

(3 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-09

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
21-åriga Hanna Brander läser konstvetenskap och försöker återhämta sig efter hennes föräldrars plötsliga och oväntade bortgång två år tidigare. När en av kurskamraterna hittas död tar Hanna tillsammans med bästa vännen Lisen upp jakten på en brutal mördare och lyckas få del av såväl polisens utredning som den burdusa journalisten Margitta "Kräkan" Karlbergs egna efterforskningar i fallet. Och Hanna har en fördel som de andra saknar, en unik förmåga - eller förbannelse - som följt henne sen barnsben. Samtidigt pågår sökandet efter en ung kvinna som är spårlöst försvunnen, och Hannas ungdomskärlek Daniel återvänder till staden. Har Hanna vad som krävs för att hitta sanningen innan allt är för sent - och kan sökandet efter mördaren också leda till sanningar om hennes eget förflutna?

18-åriga Sara är inlåst i ett rum som hon kallar Prinsesshelvetet - ett fönsterlöst källarrum inrett i rosa från golv till tak, fullt av gosedjur och barnfilmer. Hur och varför hon hamnade där vet hon inte, inte heller vem som tagit henne dit. Allteftersom tiden går finner Sara ändå en sorts trygghet i sin osynlige fångvaktares vård. Men allt det ska snart ändras.

Genom dig är den första delen i serien om Hanna Brander.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lotta Lexén

  • Förlust

    Lotta Lexén

    "Förlust" är den andra boken om Hanna Brander och den fristående fortsättningen på "Genom dig": Två kvinnor med hemligheter. Två kvinnor som kämpar för att förstå krafterna som finns såväl inom dem som runt dem. På sjuttiotalet...